Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

9 Mart 2010 Salı

6 Mart benim doğum günüm. Bu yıl herzamankinden daha özel ve güzel geçti benim için. 29 yılı devirmişim hiiiç önemi yok. Bundan sonrası daha anlamlı artık.


Uzun zaman olmuştu Bursa'ya gitmeyeli ve artık bu haftasonu gidelim ,hem doğum günüm süper olur dedim. Kırmadı beni canım aşkım:) ve cuma gecesi düştük yollara. Tabi öncesinde eşyalar yine hazırlandı ama bu sefer daha az ve gerekli şeyler alındı. Defne feribot dışında hep uyudu. Yolculuğumuz rahat geçti anlıyacağınız. Tüm aile toplandık yine süper geçti 2 günümüz. Yaşadığım en güzel doğum günümdü diyebilirim. Annecim, babacım, eşim, kızım, abim, yengem ve çocukları, ablam, eniştem ve çocukları, teyzem ve kızı, anneannem ben daha ne isteyebilirim ki, ne dileyebilirim ki sağlık dışında. Mis gibi yemekler yendi, koyu sohbetlere pek girilemedi çocuklar yüzünden:) yine kahkahalar atıldı bol bol. Hepsini çok seviyorum ve daha dönüş yoluna geçmeden çok özlüyorum.


Resimdekiler yeğenlerim, üst resimdeki Melike ablası , alt resimdekilerde Kübra ve Sezen ablası, Hasan Emir abisi, kızım ve ben


Defne maşallah çok uslu durdu. Geçen ay gittiğimizde huysuzdu ama bu sefer üzmedi beni. Sanırım alışıyor artık kalabalığa. Dönüş yolunda yine feribotta durmadı ağladı, ee napalım bu kadarda olsun diyorum.Bursa maceralarımız daha çooooook olucak Allah izin verirse.

NOT: FOTOĞRAFLAR CEP TELEFONUYLA ÇEKİLDİĞİ İÇİN BİRAZ KÖTÜ ARTIK KUSURA BAKMAYIN:)))

8 yorum:

istebudurhayat dedi ki...

Rabbim hayırlı,sağlıklı ömürler versin daha nice yıllara erişmeniz dileğiyle

Defne Kızın Anası dedi ki...

sağol canım benim.

uğur böceklerim dedi ki...

hep çok mutlu ol inşallah iyiki doğdun:)))

Defne Kızın Anası dedi ki...

çok teşekkür ederim rukiyecim.

Işıl dedi ki...

hiç merak etme bebekle falan hiç sorun olmaz kendini öyle -çocukluyum şunu bunu yapamam diye şartlama...
çocuk bizim hayatımıza katılır biz onunkine değil.
AYY prof gibi konuştım yaa.
şaka bi yana ben senayı 22 günlük ken götürdüm ilk tatile geçen senede 1yaşındaydı korkma yaniiii

Defne Kızın Anası dedi ki...

sağol canım. bakalım zaman neyi göstericek

birsence dedi ki...

canım benim ben bugünlerde pek kendimde olmadığım için bloglarada fazla göz atamadım...doğum günüm yazını bile görmedim...tatlım benim Rabbim kızınla eşinle ve ailenle nice güzel yıllar yaşatısın sana nice güzel günler gör,hep gül hep mutlu ol inşallah...çok öpüyorum seni geçmiş doğum gününü kutlarım en tatlı anne...

Defne Kızın Anası dedi ki...

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim birsencim.amiiiiin. sende kendini fazla yorma canım dikkat et. öptük seni