Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

26 Mart 2010 Cuma

GÜNEŞİ GÖRDÜK:)


Gecikmiş bir yazıyla yine burdayım. Herkese hayırlı cumalar diliyorum öncelikle.

Aklımda yazmam ve sizlerle paylaşmam gereken o kadar çok şey olmasına rağmen, fırsat bulupta oturamıyorum işte. Bahar mıdır beni yoran kızım Defne mi bilemiyorum.

Yavaş yavaş havalar düzelmeye başladı. Yazı, güneşi pek sevmem bahar insanıyım ben. Ama artık minik bir kızım var ve bu yüzden havalar ısınsın yaz gelsin diye bekler oldum. Geçen hahta sonu hava çok güzeldi ve bunu değerlendirelim dedik. Beni yine aldı bir telaş, ne giydirsem, kalın mı incemi , bahar havası bu ya bizi çarparsa:) derken çıktık. Kalabalık olmasın sessiz doğayla içiçe olalım dedik ve Çekmeköy tarafında güzel bahçesi olan bir restauranta girdik. Çocukla dışarı çıkmak ne zor şeymiş yada ben zamanla alışıcam buna, artık zaman göstericek. Defne bol bol güneşlendi diyemiyeceğim ama güneşi gördü:) Baştan biraz uykusu olduğu için mızmızlandı ama sonra derin uykuya daldı.

Eskidenmiş o rahat rahat yemeklerimizi bitirip uzun sohbetlere dalmak. Şimdi hızlı hızlı hadi uyanmadan şunuda yapayım diyor insan. Kahvelerimizi içmeden Erol amcası ve Rukiye teyzesi katıldılar aramıza. Ama Kayra ve Tuana ablaları yoktu yine kızımın. Evde bırakıpta gelmiş anne ve babası kızdık onlara:) Hoş sohbet kahve derken güneşi batırdık.Temiz havayı içimize derin derin soluyup evimize döndük.


Bunu artık sık sık yapmalıyız. Hemde tüm arkadaşlarımızla ve çocuklarıyla. Burdan duyrulur:))

3 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Ne güzel yapmışsınız...
Hayırlı Cumalar.

uğur böceklerim dedi ki...

yaaa süper :))şimdi günün diğer resimlerine baktım şirin bıdık pek bir fotojenik..yesin onu rukiye teyzesi:)))))

nuralp dedi ki...

Ne güzel olmuş bu küçük gezi... Defnoşa baksana nasıl meraklı meraklı etrafa bakıyor:) Öpmüyorum hastalık bulaşmasın:)