Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

19 Mart 2010 Cuma

HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ...


Sevgili pembe tatlar ve pembe düşbahçesi blog sahibi arkadaşlarım Aslı ve Selma'nın düzenlemiş olduğu hediyeleşme etkinliğine, büyük bir çaba göstererek katıldım:) Çaba diyorum çünkü bazı problemlerden dolayı mailler yerini bulamayınca iletişim kopukluğu oldu haliyle. Ama sonu güzel oldu ya bu önemli benim için.

Hediye almayı ve vermeyi, süpriz yapmayı ve süpriz yapılmasını çok seven biri olarak bu etkinliğe katılmalıyım dedim ve son güne kalmama rağmen bana çıkan ve büyük tesadüf olan arkadaşım Aslı'ya hediye arayışı içerisine girdim. Çok kısa bir zaman var ve ben ne alıcağımı bilemiyordum.Bloğunu sürekli takip etmeme rağmen, nelerden hoşlanır neyi sever bilemediğim için kendi zevkimede güvenerek, bana göre çok güzel olan şeyler seçtim ve arkadaşıma gönderdim.

Dün çalan telefonumla, gülücükler atan, çok tatlı ve şen konuşan Aslı arkadaşımla bu etkinlik sayesinde konuşma fırsatımız oldu. Canım benim, iyi günlerde ve beni anarak kullanman dileğimle tekrar. Beğenmene ve mutlu olmana çok sevindim. Güzel bir arkadaşlığın başlangıcı oldu sayenizde. Bloğunda yayınladığın ve güzel sözlerin için ayrıca burdanda teşekkür ediyorum.

Not: BANA NELER VE KİMDEN GELDİĞİNİDE YARIN AÇIKLIYACAĞIM:)))

4 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

:))
Canım gerçekten seni tanımakta ve konuşmakta benim için tarifi olmayan bir mutluluktu...
Hediyelerin gerçekten çok güzel çok çok beğendim:))
Bak şimdi bende merak ettim acaba senin hediyelern kimden:))

Defne Kızın Anası dedi ki...

:)) söylemeeeeeem yarın

nuralp dedi ki...

BEYHİNKOS, BENDE ÇOK BEĞENDİM ALDIĞIN HEDİYELERİ... SENİN ZEVKİN HERZAMAN SÜPERDİ ZATEN... BU SEFER BENCE TAM 12DEN VURMUŞSUN... :)

Defne Kızın Anası dedi ki...

teşkür ederin nurcii :)))