Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

20 Mart 2010 Cumartesi

İŞTE GELEN HEDİYELERİM....

Öncelikle herkese hayırlı ve güzel bir hafta sonu diliyorum.

Etkinlikten ve süpriz hediyelerimden bahsetmiştim sizlere. Dün, oturmuş Aslı'ya mail yazıyordum ki zil çaldı, gelen kargoydu. Bir hışımla çıktım ki sormayın:) paketi alır almaz üzerindeki isime odaklandım, kimden geldiğini büyük bir merakla beklediğim için. Oda ne hediyem pembe tatlardan yani Aslı'dan geliyordu:) Yüzümde kocaman bir gülücük, paketi açtım.Adı gibi bloğu gibi hediyeleride birbirinden güzel, heleki yazdığı notu okurken o kadar güzel duygular yaşadım ki anlatamam.




Hediyelerime gelince, Defne kızıma gördüğünüz gibi çok cici bir elbise, çorap ve odasıyla birebir uyumlu olan kelebekli resim çerçevesi, oriflame el kremi, stik ve sabun, kokusuna bayıldığım bir parfüm veee mor kup içeresinde minik çikolatalar.

Belirtmeden geçemeyeceğim hediyeler bir yana, sevgili Aslı'nın notu için almış olduğu kağıda ve zarfın renklerine bayıldım, tam benlik birşey. İçinde yazılanlar tek kelimeyle harika zaten, söyleyecek söz bulamıyorum

.

Hediye bahane önemli olan yüzümüzde oluşan küçük bir tebessüm değil midir. Aslı arkadaşıma herşey için çok ama çok teşekkür ediyorum. Mutluluğun ve ve bloğundaki başarın daim olsun canım:)))

3 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Beyhancığım:)))

Tutuldum kaldım....
Canısın gerçekten hediyeler bahane şu yazmış oldukların herşeye değer canımsın...
Sen ve defne kızın hediyelerinizi güle güle kullanın bitanem...
İnanıyorumki güzel bir dostluğun başlangıcı oldu bu etkinlik...
Mailinin bize ulaşmaması ve sonradan sende içlerinde olmakla beraber 5 kişinin daha katılımı ve bu 5 kişinin arasında kura olmayacağı için benim mecburi katılımım inna bunların hepsine tesadüf ve bundada vardır bir hayır diyordum...
İyikide etkinliğe katılmışın canım seni tanımaktan çok mutluyum...

Yuvandan huzur mutluluk eksik olmasın bitanem...
Daima mutlu olun....

Defne Kızın Anası dedi ki...

çok sağol Aslıcım kızımla öpüyoruz seni

Işıl dedi ki...

harıkalar...