Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2 Ağustos 2010 Pazartesi

AH AYRILIK....

Başlığı görende ne oldu diye merak edicek.
Bizimki evin içinde yaşanan odalar arası ayrılık.Bursa'dan çok şükür döndük hayırlısıyla. Gitmeden karar vermiştik eşimle. Dönüşte odasında yatırıcaz artık kızımızı demiştik. Konuşması ne kolay ama gerçekleştirmesi ne zormuş. Eve döndüğümüzde saat geçti ve uyuyordu Defne. Hemen odasına karyolasına yatırdım. Önceden de ara ara gündüzleri yatırıyordum fakat gündüz odasında uyumayı pek sevmiyor bizim kız. Birde sokakta oynayan çocuk ordusunuda işin içine katarsak, orda uyuması hiç mümkün değil.

Defne yatağındaydı fakat ben bir müddet ayakta dolanıp durdum huzursuzca. Eşime " O orda biz burda nasıl uyuyacağız" dedim durdum.Ama dayanamadım, bende kızımın odasında yattım dün gece. Karyolası bu yönden kullanışlı. Alırken böyle zor dönemleri düşünerek bazalı aldık, çekmeceli içinde yatağı var. Ben gece 10 kere kalktım yanında olmama ve Defne'nin mışıl mışıl uyumasına rağmen. Sabah kızım uyandığında şaşkındı çok. Etrafı "hayırdır n'oluyoruz, ben neden burdayım " der gibi inceledi önce. Sonra hemen korkuluklara tırmanmaya başladı. Beni farkettiğinde ise yüzündeki o mutluluk ifadesi anlatılamaz. Kocaman sarmaştık önce, günaydın öpücüklerini verdik birbirimize:) Sonra uykuya tekrar devam dedik erken uyandığı için. Bakalım ilerleyen günlerde ben hangi odada olucam yada Defne:))) İnşallah kızımda bende alışırız bu ayrı yerlerde uyumaya.
Canım kızım benim hayatımızda hep böyle güzel ve kısacık ayrılıklar olsun. Şimdi günlüğüne 01.08.2010 ilk odanda yatışın olarak kaydediliyor. Seni çooooook seviyorum meleğim.

9 yorum:

mintinin dünyası dedi ki...

amin amin canım.en kötü ayrılık bu olsun...alışırsınız inşallah.sevgiler

Defne Kızın Anası dedi ki...

inşallah minticim. bizden de kocaman sevgiler

istebudurhayat dedi ki...

Umarım alışır canım sevgiler

Adsız dedi ki...

ben osi 4 aylıkken ayırmıştım odasını ve dolayısıyla yatağını. gayet güzel ayrı ayrı yatmıştık. Ne zamanki biz 1 haftalık tatil yaptık (12 aylıktı osi) o zaman anneannesi ile koyun koyun yatıp yanyana yatmaya alıştı bizimki. simdi gece uykularımız çok düzensiz. biranevvel alıştırmaya bak tek başına yatmaya :) sevgiler,

annesiningülü dedi ki...

umarım canım hep kıse ve tatlı ayrılıklar olsun :)
bak bizimki 3,5 yaşında yatağına uyur sonrası sabaha doğru bizim yatağa geçer... yok ne yapsak ayıramadık

uğur böceklerim dedi ki...

biz kısçelerle hiç aynı odad uyumadık ...o yüzden pekte sağlıklı empati yapamıyorum ama tek bildiğim kucak kucağa 1-2 satte olsa uyumak şahane ..seninde bu tatlı ayrığa kolay alışman dileğiyle bey babcım:)))

Defne Kızın Anası dedi ki...

inşallah inci,

ece ben 5 aylık olsun ayırıcam diyorumdum ki 8 ay oldu anlamadan:)) şimdilik iyi gidiyoruz.

bahar ve kızısı, defnede sabah 7 de uyanıyor alıyorum yanımıza başka bir seçenek yok çünkü. ya kalkıcam onunla oynuycam yada alıp yanıma uykuya devam edicem:))

alışıyorz ruk bab sağol

Unknown dedi ki...

Allah cici kızınıza sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.Anneciğinin kanatları altında güven içinde bir hayat nasip etsin.En uzun ayrılığınız bu kadar olsun :))

Defne Kızın Anası dedi ki...

amin zeliha güzel dileklerin için teşekkr ederim