Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

9 Ağustos 2010 Pazartesi

ÇORAP EŞLEŞTİREMEME OYUNU:)


Evet evet doğru okudunuz, eşleştiremiyoruz oyunu bu. Bu oyunu 2 yada 3 kez denedim sanırım. Geçen gün yine farklı renkte çorapları aldım koydum önüne, anlatıyorum da bir güzel ne yapmamız gerektiğini. "He tamam tamam" der gibi bakıyor gözümün içine minik kuş , biliyorum ki anlıyor beni ama sonra vııııın:) 6-9 ay bebekler için bir oyun bu. Şimdi pek birşey anlamasada ileride daha rahat oynayabilmek için ön hazırlık diyelim.

"Bırak anne ya ne çorabı daha önemli işlerim var" dercesine çekip gitti hep yanımdan:(

"Yaw güzel kızım anladık tek kol tutunarak kalkabiliyosun hava yapma" dediysemde ııh.

8 yorum:

ayşegül dedi ki...

haha yerim onun kollarını ben :)

canım hepsini önüne dökmektense bi tanesini ayağına giydirip ötekisi nerde demen belki daha faydalı olur? hem daha erken gibi eşleştirme için yapamaması çok normal.

Defne Kızın Anası dedi ki...

ayşegülcüm onuda yapıyoruz:) eşleştirme yapmasını beklemiyrm dinlemiyor ki birde nasıl yapmasını bekleym:)

Işıl dedi ki...

erken degılmı daha??

ece ve annesi dedi ki...

çoook şeker...
evet daha çok erken değil mi...
kutuları üst üste dizebilir diyor nette ama onuda yapamıyor ece: )herşey hoop ağaza

Defne Kızın Anası dedi ki...

ışıl ve ecece evet sanırım daha çok erken:) ama bu sadece bir oyun bizde deniyor oynuyoruz ve yayınlamak istedim. fakat bunu yapabilen dahi bebeklerde var demekki 6-9 ay dediklerine göre. eşini bulmayı bırakın kutularıda dizemiyor daha:) O an ona bunu anlatmak bişeyler yapmak istediğimizi farketmesinide sağlamak güzel her ne kadar o ilgisiz olsada.

Selcen dedi ki...

hahahahaa ayyy neden aynı şeyleri görüyoruummm kaçıp giden bir bebek :)))))))))
çorap oyununu denedim ben de ama olmadı ağzına aldı ya da fırlattı ya ABAda bir de suluboya oyunu var düşünmek bile istemiyorum eline kalem verip saçma sapan çizmesini sağlayacakmışız o kalemi boğazına kadar sokar benim minnoş
bence sorun oyunları yazanlarda biraz erkenciler galibaa

mintinin dünyası dedi ki...

ben bu aylara göre oyunları düzenleyen uzmanlara şaşıyorum inan.onlar mı uzmanlıkta problemli,bizim çocuklar mı anlamıyorum.benim minişte yapamayanlardan.ama dert etme tatlım kendi biyolojik zamanları geldiğinde muhakkak yapacaklardır:))

mintinin dünyası dedi ki...

bu arada hayırlı ramazanlar diiyorum arkadaşım.resimlere de çok güldüm inan.çoraplar ne taraftaysa defnoş tam tersine doğru kaçmış:))