Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

12 Ağustos 2010 Perşembe

HAPPY BİRTHDAY İDİL SU........

09.08.2007 VE İDİL SU ,





Miniciktin dünyaya gözlerini açtığında. O zamandan belliydi cadı, bilmiş birşey olacağın:) Hastanede kucağıma aldığım günü hatırlıyorumda, başını dimdik tutuyordun "maşallah sana" demiştik Serkan dayınla. Dayın diyorum çünkü kendileri O'na dayı diye hitap etmeni istemişti.

Öyle hızlı büyüdün ki biz yetişemedik sana. Her gördüğümüzde o gözler daha kocaman oluyordu sanki daha mavi bakıyordun bize. Bir sürü kardeşin oldu sonradan. Ceren, Tuana, Kayra, Defne, Hilal hepsinin ablası oldun sen.

Sanki dün gibi kırk uçurmaya getirmişti annen baban seni bize. Anneciğin bilmiş edayla "adettir bal sür kızımın diline, alnınada un, giderkende yumurtamızı unutma" demişti bana:) Çok çirkin birşeydin o zamanlar:)


Zamanla büyüdünde büyüdün, tin tinler oynadık seninle. Günler geçtikçe bu oyun zorlaşır oldu, seni kaldırmak güç oluyordu çünkü:)

Sevgili dostlarımız Meltem ve Bülent'in biricik kızları İdil su'yun doğum günüydü geçen pazar. Ben yine gecikmeli olarak yazıyorum malum ramazan geldi bir telaş.

Küçük bir kelebek olmuştu benim kızımın ablası. Pembe kanatlarıyla uçmaya çalışırken resim çekmek zor oldu biraz:) Süslenmiş püslenmiş gününe hazırdı İdil Su. Biraz asabiydi sanki başlarda ama bir iki yaprak sarma, bir börek atıştırmasından sonra keyfi yerine geldi kelebeğimin:)


Evlerinin arkasında küçük ama serin olan bahçede toplandık tüm dostlar. Herşey çok güzeldi. Defne kısa bir uykudan sonra merakla izledi olup biteni. Pasta kesildi mumlar üflendi ve herkes yavrusunu alıp çekildi bir kenara mamalarını yemek için.


Biz fazla kalamadık , pazar günü yoğun program içerisinde olduğumz için kızımla İdil Su ablasını öperek herkese el sallayarak ayrıldık bu güzel ortamdan.

İDİL'im SU'yum GÜZEL GÖZLÜ MELEĞİM, ALLAHIM GÜLEN YÜZÜNÜ HİÇ SOLDURMASIN. HER YENİ YAŞINI BÖYLE SAĞLIKLI, MUTLU, AİLENLE VE SEVDİKLERİNLE KARŞILA.

Seni Defne Ela kardeşinle kocaman öpüyoruz kelebeğim İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU YILLARA................................

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Günaydın dost...Çok uzaklara götürdün beni sabah sabah çok duygulandım inan...Çok güzel olmuş İdil su'ya ayırdığın sayfa... Bukadar zaman geçmişmi dedim birden su gibi işte akıp geçiyor zaman :) Bizde çok öpüyoruz melek joyumuda senide..

SEVGİLERİMİZLE
İDİL SU@MELTEM :)))

uğurböceği dedi ki...

iyiki doğdun fıstık.nice mutlu yaşlara.sevgiler

Adsız dedi ki...

ay maaşallah ... nasıl da büyüyorlar değil mi böyle göz açıp kapayıncaya kadar :) nice yaşlara ...

mintinin dünyası dedi ki...

maşallah koca genç kız olmuş neredeyse.inanılmaz da tatlı.uzun uuzun sağlıklı ömürler idil suya.sevgiler canım.defneyi de öpüyorum.kıskanmasın hani:)))

Defne Kızın Anası dedi ki...

herkese idil su hanım adına teşekkürler sevgiler

mintinin dünyası dedi ki...

teşekkür ediyorum birtanem güzel yorumun ve önemli notların için.ben hiç bulamaç denemedim.vermeye niyetlendim ama babası izin vermedi,"sonra bu çocuk peyniri pekmezi nasıl ayırt edecek" dedi."ver yerse böyle yesin yemezse anne sütüne devam" demişti taaa 6 aylık olmadan önce.o zamanlar kahvaltı pek elzem olmadığı için ben minicik veriyordum,nasıl diyeyim bir çay kaşığının dörtte biri kadar peynir mesela.yemek istemezse yemiyor sütünü içiyordu.yarın tekrar deniyordum.öyle öyle zaten yemesi zor bir bebek değildi hiç.kendiliğinden bir bakmışım koca adam gibi kahvaltı yapıyor.sen de başla yavaş yavaş annesi.öğrensin tatlarını minik defne..aaaa bak ben cevizi unutmuştum hemen onu yazıma ekliycem teşekkür ediyorum canım,sayende hatırladım.ben de arada veriyorum canım.ama fındık hiç vermedim.arada badem ezip veriyorum.dur fındıkta deneyeyim.bir de keçiboynuzunun pekmezini mi veriyorsun.1 tatlı kaşığı dediğine göre pekmez sanırım.onu senden öğrendim bak ben de alayım bari.öpüyorum tatlım güzel yorumun ve faydalı bilgilerin için.sevgiler...

ayşegül dedi ki...

mutlu yıllar idilsu,çok güzelsin.