Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

29 Aralık 2010 Çarşamba

CANIM SIKKIN...

Yorgunum bu ara hemde mutsuz. Aklım burdan uzakta. Gece gündüz Onu düşünüyorum. Günler çabucak geçsede yanında oluversem diyorum.

Geçtiğimiz hafta sonu yani pazar günü Bursa yollarındaydık. Canım babam tekrar anjio için hastaneye yatacaktı. Yine sıkıntı vermeye başlamıştı kalbi. Tüm aile yanındaydık o gün. Torunları, çocukları moraldik hepimiz O'na. Pazartesi günü hastaneye yattı babam, tabiki biz dönmek zorunda kaldık İstanbul'a. Yapılan anjio sonucu stent takılmaya karar verilmiş ve takmışlar. Gece yoğun bakımda yatarken ağrısı oluyor ve sabahında tekrar anjio yapılıyor. Herhangi bir sorun olmadığı görülünce pazartesi akşamı taburcu ediyorlar babamı. Şükürler olsun şimdi çok iyi. Bundan sonrada iyi olur inşallah.

Hep babasına aşık bir kız oldum ben. Yüzündeki tebessümle mutlu olan, üzgün olduğunda ise hıçkırarak ağlayacak kadar aşık. Uzakta olup sağlığı için dua ederken bir an önce yanında olmayı sımsıkı elini tutmayı beklemek ise çok zor. Bu durumdaki halimi siz düşünün. Günde kaç kez aradığımı ben bile hatırlamıyorum artık. Elim sürekli telefonda.

Bu hafta sonu tekrar gitmek istiyorum Bursa'ya ama kısmet diyelim yinede. Hatta şöyle uzun uzun kalsam yanlarında nasılda iyi olur.

Defne mutlu mesut geziniyor her yerde keyfi yerinde anlıyacağınız . Bursa'da çocukları, anane ve dedesini görünce önce küçük bir şaşkınlık yaşasada sonrasında tavşan gibi zıpladı ordan oraya. Gün içinde yaşadığımız yoğunluk ve Bursa İstanbul arası yolculuk pek hoşuna gitti minik kuzumun.

Durumlar şimdilik bizde böyle.

Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin, sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin inşallah.

8 yorum:

ece ve annesi dedi ki...

geçmiş olsun.acil şifalar inş.

Limon çiçekleri dedi ki...

Çok geçmişler olsun canım.Bende babamla ilgili aynı duyguları taşıyan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Bende onlardan uzaktayım ve her an kötü bir telefon alacağım diye hep telefon çalışlarında telaştayım...Sevgiyle..

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım benim çok çok geçmiş olsun...
Rabbim acil şiflar versin babacığına...
İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...

Defne Kızın Anası dedi ki...

ece ve annesi,

limon çiçekleri,

ve aslıcım çok teşekkür ederim. amin diyorum dualarınıza.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok gecmis olsun canim,Allah babanin yardimcisi olsun,insallah en kisa zamanda iyilesir,yeni yil sana ve ailene bol bol saglik sonrada mutluk getirsin,sevgiler...

mintinin dünyası dedi ki...

canımmm,
çok geçmiş olsun bal arkadaşım.gerçi çok büyütülecek bir durum değil.stent anjiyo neredeyse rutine bindi günümüzde.benim kayınpederime de yapıldı aynısı ama o da iyi çok şükür.
tabi babacığının nazlı kızısın ve çok seviyorsun anlaşılankıyamamakta haklısın.allahım ayırmasın seni babandann.babasız büyüyen bir çocuğun en içten duasıdır bu bilesin.:)
yeni yıl mutluluklar ve en başta sağlık getirsin tatlım sana ve tüm sevdiklerine...
ama en başta defnoşa...

sıkılmasın canın.yine gidder hasret giderirsin babcınla emi arkadaşım...en azından koklayacak bir babaya sahipsin şükret güzel kardeşim benim...
allaha emanet ol...
sevgiler
sevgiyle kucaklıyorum seni ve minik defneyi...

KEO dedi ki...

amin canım, Allah birlikte geçireceğimiz uzun ömürler versin ailelerimizle...

Defne Kızın Anası dedi ki...

BİR TERAZİ KIZI TEŞEKKÜRLER

MİNTİCİM İÇTEN HER ZAMANKİ GİBİ İÇTEN YORUMUN İÇİN ÇOK SAĞOL CANIM

EKİM AMİN CANIM