Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

5 Ocak 2011 Çarşamba

2011 in İLK GÜNLERİNDE DEFNE ELA....


Yılbaşı akşamı yeni bir yıla, sen uyurken elini tutarak, yumuşacık yanağını okşayarak ve içimden senin için ailemiz için bir sürü güzel dualar ederek girdim güzel kızım. Ama senin biraz ateşin vardı ve hastalanıyordun. 2011 in ilk gününe kusturacak kadar öksürerek ve burnun akarak merhaba dedik meleğim ve hemen aynı gün doktora gittik.Şükürler olsunki sadece soğuk algınlığı yaşadığımız.Geniz akıntısı öksürük yapar dedi doktorumuz. Bir iki şurupla iyileşeceğini söyledi bize.

Hasta olmana rağmen yüzündeki gülücük hiç eksilmedi ya kızım maşallah diyorum sana. Ama sen öksürdükçe benim boğazım acıdı sanki. Bir güzel karnını doyurduktan sonra ardı ardına öksürmenle tüm yediklerini çıkardığında ise sanki ben aç kalmışım gibi oldum. Ama 2 gün sürdü bu durum korktum uzun sürerse diye. Şimdi neşen gayet iyi, iştahında öksürüğün tamamen bitmesiyle düzene girecek inşallah.

İşte durum böyle sevgili blog dostları. 2010 son günleri ve 2011 in ilk günleri hastalıklarla üzüldük. Ama bunada şükür, Rabbim dermansız dert vermesin hep bunu söyler dururum.

Herkese kucak dolusu sevgiler..........

2 yorum:

mintinin dünyası dedi ki...

defne kızz,tatlı kuzucuk çok geçmiş olsun.2011 e kötü bir başlangıç olmuş ama 2011in nasıl geçeceğini defne gülücükleri bırakmayarak sana göstermeye çalışmış annesi.gülücüklerle de geçer inşallah.
çok geçmiş olsun arkadaşım.
allahım şifa versin minik kızıma.
teyzesi onu öpmesin koklasın:))
defnoşumda iyileşsiiiin:)))

KEO dedi ki...

canım geçmiş olsun, bütün kızlar hasta bu aralar of yaa:( bu arada bu fıstık babasına ne kadar da çok benzemiş bu fotoda?değişiyor mu ne:))