Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

14 Haziran 2011 Salı

BİR TURKUAZOO GÜNÜ...


Biz, pazar günü hemide seçimin olduğu o günün sabahı görevlerimizi yerine getirir getirmez düştük yollara. Haftalardır yapılan bir planı gerçekleştirdik arkadaşlarımız ve çocuklarımızla birlikte.


Nereye mi gittik?





Kimlerle mi?




Özgür Ekim teyze kızı Ceren ve babası, Meltem teyze kızı İdil Su ve babası, Defne kız anası ve babası:)))


İdil Su ve Ceren daha büyük oldukları için nerde olduklarının bilincinde büyük sevinçle ve heyecanla izlediler bir sürü değişik rengarenk balıkları.



Defne çığlıklar attı önce, fazla kalabalık olmaması sebebiyle koşturdu koridorda bizide arkasından koşturdu haliyle. Her gördüğü kocaman akvaryumun camına yapışarak baktı balıklara kahkahalar atarak.


Biz anneler ise her fırsatta fotoğraf için poz versekte, içerideki ışıklandırmadan dolayı tüm fotolar karanlık çıktı.

Defne hep eğlence kısmındaydı olayın. Alanın sakin ve koşması için büyük olması çok hoşuna gitti. Bıcır kızım ordan oraya atsada kendini elimizi tutmamak için, yorsada anne babasını çok güzel vakit geçirdik tüm arkadaşlarımızla. Dönüş için arabaya biner binmez kapattı gözlerini meleğim.


Son olarak akvaryum için söyleyebileceklerim ise televizyonda görüldüğü kadar büyük gelmedi bana. Balıklar o ortam çok güzeldi fakat sanki akvaryuma girmemiz ve çıkmamız çok çabuk oldu. Ya da ben anlamadım Defne'nin peşinde koşmaktan. Amaa eğlenceli vee güzeldi yorulmamıza değdi mi değdi.


1 yorum:

annesiningülü dedi ki...

hoşgelmişsiniz :) yine bekleriz ;)