Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

7 Haziran 2011 Salı

DEFNE KIZ VE ANASINDAN HABERLER....

Herkese merhaba,




bu aralar hem biraz yoğunluk, hemde ciddi anlamda olmasada beni rahatsız eden sağlık problemleri yüzünden yorgunum ve halsizim.




Doktorlar, tahliller sonrası çocuğuma, eşime, evime baktığım ilgilendiğim kadar kendime bakmadığım sonucuna vardık ailecek. Vitamin eksikliği, demir eksikliği, yorgunluk ve stres baş ağrılarımın yanında baş dönmesini ortaya çıkardı. İlaçlar vs derken daha iyi sayılırım.




Bununla birlikte kısacık bir tatilde olsa geçen hafta sonu Bursa'ya gittik geldik. Ben birşey anladım mı "hayır" rahatsızlığımdan dolayı ama Defne çok mutlu iki gün geçirdi.



Defne, anneanne ve dedesinin bahçesinden taze taze dalından erikler, çilekler kopardı yedi. Ablalarıyla, abileriyle bol bol vakit geçirdi eğlendi. Dedesiyle birlikte bahçedeki çiçeklere su verdi.


Pazar akşamı ise Zeynep ablasının nişanında hiç durmadan koştu oynadı dans etti. Zeynep ablaya tekrar mutluluklar diliyoruz burdan.




Bizden son durumlar işte böyle.


.....Sımsıcak sevgiler bizden size.......

4 yorum:

yaruze... dedi ki...

Çok çok geçmişler olsun.Aman dikkat edin,bizler iyi olacağız ki evin diğer bireyleri de iyi olsun dimi ama..
Sevgiler.

Sevil Şahin dedi ki...

tatlım çok ama çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin sana
Sevgiler

annesiningülü dedi ki...

canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun.

uğurböceği dedi ki...

çok geçmiş olsun.evet biz eşlerimize ve yavrularımıza daha özenliyiz.kızımı yediriyorum.ama kendim atıştırıyorum.ve sonuç ileri düzeyde kansızık .ama karnımdakinide düşünmem gerektiği gerçeği benim gözlerimi açmamı sağladı.sende dikkat et.sevgiler