Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

12 Nisan 2012 Perşembe

HAFTA SONUNDA DEFNE...

Geçen hafta sonu yine parkta bahçedeydi Defne kız. Meydanı buldu koştukta coştu, coştukça mutlu oldu hiçte yorulmadan.


Küçücük karıncadan korkan prenses bu kez parkta gördüğü tavşanı kovaladı. Tavşancığa yaklaşınca ise bir güzel sevdi okşadı, bıraksak kucağına alacak o derece.

Elindeki minicik topuyla oynadı yemyeşil çimlerde çığlıklar atarak. Abi ablalarını izledi kısacıkta olsa nefes alıp duraksayarak.


Ceren ablasıyla beraber salıncakta sallandılar, kaydıraktan defalarca kaydılar ve  en sonunda Defne'nin çok sevdiği şey kumla oynamaya daldılar. O kadar mutlu oluyor ki kumla oynamaktan, zor zar ikna edip uzaklaşabildik parktan.


Ekim teyze , Ceren abla ve babalarda olmakta üzere çekmeköyde pazar turu atıldı bir güzel. Defnoş pazarda her gördüğü oyuncağı almak için uzattı o minicik ellerini.

Eve geldiğimizde ise almış olduğumuz kum boyamalarla oynamak istedi.  Ceren abla yardımıyla beraber kum boyamamızıda yaptık günün sonunda.

Günü böyle yoğun böyle güzel geçince hemen ayıcığına sarılarak daldı mışıııl mışıl uykuya.

Pazar sabahı uyanır uyanmaz planı hazırdı kızımızın;

"kavatı yapıcaaz ,parka didiceez, yemek yiceeez, makete didiceeez diye saydı tek tek anne babasına:))

3 yorum:

birsence dedi ki...

Allahım nasılda büyüdü yaaa inanamıyorum maşallah güzel defneye darısı bizim prensese:)))öptüm tatlım...

mintinin dünyası dedi ki...

CANIM ARKADAŞIM SELAMLAR...
MAŞALLAH PEK BÜYÜMÜŞ DEFNE.BİZİMKİ DE PARKTA EKMEK YİYEN GÜVERCİNLERİ KOVALIYOR GENELDE.ZAMAN NASIL GEÇİYOR DEĞİL Mİ CANIM.GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM.HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK İNAN.OŞOLUCA GELİYOR GERİSİ.SİZLERDEN HABER ALMAK HOŞUMA GİDİYOR UZAKLARDAKİ ÇOK YAKINIM GİBİSİNİZ.DEFNEYİ DE SENİ DE RABBİME EMANET EDİYOR GÜZELLİKLER DİLİYORUM CANIMM...

Süreyya dedi ki...

Baharın tadını çıkartmış tatlı Defnecik çok eğlenmiş :)