Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

2 Ağustos 2010 Pazartesi

KIZÇELER 2 YAŞINDA....

01.08.2008 di fıstıklar dünyaya gözlerini açtıklarında.



Hergün biraz daha büyüdüler. Geçen yıldı ve ben hamileydim ilk yaşlarını bu güzel pasta ve sevdikleriyle kutladıklarında. Hiç unutmuyorum tıka basa yaprak sarma yemiştim:)) Eyyy zaman nasıl hızla akıp geçiyorsun. Sanki daha dün gibi doğdukları gün. Bir de anne babaya sormak gerek tabiki.



Kızımın ikiz ablaları, sevgili arkadaşlarımız Rukiye ve Erol'un güzel kızları Kayra Berrak, Tuana Başak tam 2 yaşındalar artık.


Yanınızda olamadık bu seneki kutlamanızda. Ama sonsuz dualarımız, bütün güzel dileklerimiz sizinleydi. Malum hafta sonu Bursa'da olunca öpemedik sizi, sıkamadık yanaklarınızı. Defne, ablalarını çığlıklarıyla kutlayamadı:))

Canlarım benim, Allah'ım size uzun, sağlıklı, bahtınızın açık olduğu, anne babanızla, sevdiğiniz herkesle birlikte, mutlulukla geçireceğiniz bir ömür nasip etsin. Yüzünüz hep gülsün, resimdeki gibi elleriniz hiç ayrılmasın. Etrafa mutluluk saçmaya hep ama hep devam edin. Defne Ela ve ben sizi kocaman öpüyoruz.

"DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZÇELERRRRR"

not: Rukiye'cim bugüne özel kızların fotosunu çaldım kusuruma bakma:)))

2 yorum:

mintinin dünyası dedi ki...

iyiki doğmuş bu mini mini hanımlar.tek yumurta ikizlerimi canım merak ettim.bu arada güzel bir hafta diliyorum sana.2 gündür pek yoktum evde uğrayamadım canım.sevgiler...

uğur böceklerim dedi ki...

sağolun beyhan teyze ve bebek defne:))duaların ve güzel dileklerin içinde çok teşekkürler..iyiki bizimde sizler gibi bu özel günlerimizde yanımızda olan olamasalarda gönülleriyle bize eşlik eden sevenlerimiz var:))))bu yılın fotolarıda inşallah yakın zamanda bizim blogtaaa....