Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

1 Eylül 2010 Çarşamba

AFACAN DEFNE....

Bu aralar sürekli girip baksamda takip ettiğim sitelere, bir türlü yazmak istemedi canım nedense kendi bloğuma. Bazen bir halsizlik, bazense evdeki başka işlere ayırdığım zaman dolayısıyla fırsat yaratamadım yazmaya. Kızımda bende çok iyiyiz Allah'a şükür.

Geçenlerde uzun zamandır kullanmadığımız ana kucağını çıkardım ortaya. Bakalım Defnoş ne tepki vericek merak ettim. Anaaam çıkarmaz olaydım. Görür görmez neler yaptı neler. Fotolar birazda olsa anlatıyordur sanırım:))


Miniminnacıktı kızım o zamanlar. İçinde kayboluyordu diyebilirim. Ama çok seviyordu çabucak alışmıştı ve çokta işimize yaramıştı bu anakucağı.

İlk oyuncaklarını tutmaya başladığında nasılda sevinmiştim. Kızım büyüyor artık demiştim.

Ya sonrası mı? İşte geçen gün kızımın yaptıkları,

İlk önce hevesle inceleme veee başlıyoruz:) Bir hışımla emekleyip üzerine saniyede çıkması ve az kalsın anakucağı, ana kucağı olmaktan çıkıp baba kucağı olacaktı:))

Buda mutlu son.....


9 yorum:

Mutluanne dedi ki...

Oyy şeker cimcime nasılda pozlar verirmiş öyle..Ne kadarda mutlu annesi baksana,ana kucağı şimdi asıl amacına ulaşmış oldu..Eminim bebekken bu kadar mutlu olmamıştır üzerinde

SERRA dedi ki...

çok tatlı yaa
içinde kaybolduğu günlerle kıyaslayınca ne kadar büyüdüğünü anlıyor insan, sevgiler

nuralp dedi ki...

Cadı Defnoş!! Nasılda mutlu nasılda tatlı çıkmış:)) Nedense bu çocuklar değişik bir oyuncak vb bişey gördülermi deliriyolar böle:)) öpüyorum onu... Tatlım benim...

ece ve annesi dedi ki...

nasılda büyüyorlar maşallah tam afacan olmuş:) şeker kız

KEO dedi ki...

oy oyy ne kadar da minikmiş fıstığım:) maşallah kocaman oldu yerine sığmaz ve de yerinde durmaz oldu artık:))Ceren ablasına mı çekti ne??

mintinin dünyası dedi ki...

YERİM BEN SENİN O GÜLEN AĞZINI YA.CANIM MAŞALLAH DEFNE ÇOK TATLI.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.EPEYDİR GELEMEDİM SANA.ETKİNLİK DEDİĞİN GİBİ ÇOK YOĞUN GEÇİYOR.KALAN ZAMAN EV,BEBEĞİM YEMEK MUTFAK İŞLERİ ARASINDA GEÇİYOR.ÇOK ÖPÜYORUM ARKADAŞIM...

Feride dedi ki...

tatlıımm ... maaşallah .. çok şekersin :)

istebudurhayat dedi ki...

Seni minik yaramaz seniiii nasılda amacına ulaşmanın verdiği mutlulukla poz vermiş öptüm tombiş yanaklarından

Defne Kızın Anası dedi ki...

herkese teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için kızımdan bol bol öpücükler