Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

7 Eylül 2010 Salı

DERGİMİZ GELDİ....



Adım adım, hamileliğim sırasında internette tesadüfen gördüğüm ve üye olduğum bu siteydi. Geçen haftalarda ısrarlı aramaları sonucu ikna edilmiş ve aylık dergilerine abone olmuştum. 9. aya ait kargomuzu 3 gün önce aldık. Açıkçası beğendim karalama için gönderdikleri kalem dışında tabiki. Sadece "Teşekkür ederim siz nasılsınız?" adlı kitabın sayfalarını öylesine bir çevirdim, tam inceleme ve okuma fırsatım olmadı bu yüzdendir ki bir yorum yapamıyacağım.



Gönderdikleri kalem o kadar hassas uçlu ki Defne'nin ağzı yüzü, kalemin değdiği her yer leke oldu. Kızımla karalama çalışması yapmak istedim fakat olmadı, kalemi dergideki karalama sayfası için kullanmaktansa, damaklarını kaşımak için daha uygun buldu prensesim:) Haliyle bütün surat kalem lekesi oldu.

Bakalım bir sonraki aylarda neler gelecek göreceğiz....

3 yorum:

benden, bizden... dedi ki...

canım yorumlarını heyecanla bekliyorum , ben de alıp almamak karasızlığını yaşıyorum, senin yorumların faydalı olacaktır :)

Selcen dedi ki...

hahahaa canım benim yorumlarımı okudunmu bilmiyorum ama bizde de bir kalem faciası yaşandı
10. ayda gelen dergide de el ayak üzerinde de yapıştırılmış çorap ve eldiven resmi var beroş onları hep kopardı sanki bazı kısımlar ayları için biraz erken..Kitaba gelince ben yorum yapmıştım onun hakkında :S

Defne Kızın Anası dedi ki...

poh poh perisi sadece kitap hakkında yorum yapamıyorum diğerlerini beğendim bu ara çok yoğunum ilk fırsatta yazacağım sevgiler.

selcen evet okumuştum bloğunda. bakalım 10. aya tepki ne olacak kızımda. sevgiler