Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

19 Aralık 2011 Pazartesi

SELAM SANA EY BLOG :) ....


Herkese selam,

neredeyse 1 ay olmuş bloğa yazmayalı. Hatta son postumuda Bursa'da eklemiştim.

Daha önce babamın ameliyat olacağından  söz etmiştim sizlere. Defnoş'umun doğum gününü kutladıktan bir gün sonra yani 22 kasım günü Bursa'ya gittik. Babacığımı sabah erkenden ameliyata almışlar biz yetişemedik. Ancak öğleden sonra yanında olabildik.

Büyük bir ameliyat atlattı ama iyi çok şükür. Belinde hem kayma hem iki fıtık hemde seneler önce geçirdiği trafik kazasının eseri omirikte zedelenme vardı. Hepsi birden yüklenince taşıyamaz duruma gelmişti artık ağrıları. Bunca sene katlandı fakat artık dayanamayınca, risklide olsa ameliyat olmaya karar verdi ve oldu. Beni ve ailemdeki herkesi çok korkutuyordu ameliyatının büyük olması sonucu ya iyi olmazsa düşüncesi. Yanına gittiğimiz o gün kendimi ağlmamak için zor tuttum. Günler öncesinden stresi üzerimdeydi zaten. Her evlat gibi hiç kıyamıyorum anne babamın acı çekmesine. Hele ki baba. Hani hep güçlü olmalıdırlar ya hani onlar hiç üzülmez üzülsede belli etmezler hep dimdik dururlar. O halde yatakta acı çeker durumda görünce kahroluyor insan.

Ameliyatı çok iyi geçmiş doktorunun söylediğine göre.Beş platin yerleştirilmiş omuruliğine. Üç gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldu. Defne ve ben 12 gün kaldık yanlarında. Günden güne daha iyi oluyor babam. Ağrılarının geçmesi ve tam olarak iyileşmesi biraz zaman alabilir belki. 

Defne'ye deden hasta oldu diye anlatmıştım yolculuk sırasında. Hastane odasına girer girer girmez dedesinin yanına gidip elini öptü.Sonrada "dedecim kalk oyundak oynuyalım"  dedi  hepimizi güldürerek. Dedesi yürüyüşünü yaparkende hep elini tuttu kızım. "Dedem hatta oldu uf oldu ilaç iççek geççek" dedi durdu.

Şimdi hergün konuşuyoruz babamla gayet iyi dışarı çıkıp kısada olsa yürüyüşünü yapabiliyor, camiye gidip namazını kılabiliyor. Rabbim önce babama sonra herkese sağlık sıhhat versin inşallah.

Evimize yani İstanbul'a döndüğümüzde birkaç gün misafilerimiz vardı . Ardından kızımdan 3 gün küçük arkadaşı Hilal Ilgı'nın doğum günü partisine gittik. Sağolsunlar babamın yanında olacağımızdan dolayı bizim için ertelemişlerdi kutlamayı.Tam bir curcuna ve kalabalık herkes bir yerlerde kahkaha şamata geçirdik o günüde.

Durum böyle oluncada arada sırada girip kim ne yapmış diye baksamda bloğuma birşeyler yazmaya fırsat yaratamıyordum bugüne kadar.

Yine çok uzattım.

Şimdilik bu kadar, sevgiyle sağlıkla kalın inşallah...

3 yorum:

mintinin dünyası dedi ki...

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAHIM ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.ÇOK ÜZÜLDÜM.
DEFNOŞ DEDESİNİ HASTANE DE BİLE GÜLDÜRDÜ DEMEK:))İNANILMAZ MORAL OLMUŞTUR.ÖPÜYORUM DEFNOŞU DA SENİ DE.ALLAHA EMANET OLUN CANIM.ALLAHIM SAĞLIK SIHHAT VERSİN...

maviye iz süren dedi ki...

çok geçmiş olsun,dilerim kısa sürede iyileşir..

Defne Kızın Anası dedi ki...

minticim allah razı olsun çok sağol. öpüyoruz sizi

gülcenin annesi teşekkürler