Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

15 Temmuz 2011 Cuma

YİNE CANLAR YANDI, YİNE VATAN SAĞOLSUN....

"Öldürenlere Kahhar isminle ,
şehit olanlara Rahman ve Rahim isminle,
yaralı askerlere Şafi isminle Tecelli et Ya Rab.."

Şu mübarek cuma günü ve kandil günü düştü acı yüreklere. 13 askerimiz 13 ana kuzusu şehit oldu vatanımız için bizler için. 
Rabbim anne babalarına yakınlarına eşlerine sevdiklerine sabırlar versin hepsinin.

13 mehmetçikten biride benim memleketimden İnegöl'den.

Sabah okuduğum bu yazı ile acım dahada katlandı sanki.

İşte şehidimizin son mesajı :

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerce şehit edilen12 askerden biri olan er Aykut Delimehmetoğlu'nun sosyal paylaşım sitesindeki son mesajı yürek burktu. 29 Mayıs tarihinde kişisel sayfasında son mesajını yayınlayan Bursalı şehit er Delimehmetoğlu'nun, "Bir şafaktım askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar oldum. " yazdığı görülüyor.


Şehit Aykut Delimehmetoğlu'nun acı haberi, dün akşam geç saatlerde İnegöl'de yaşayan ailesine verildi. Jandarma Bölük Komutanlığı'ndan bir heyet tarafından sağlık ekipleri eşliğinde şehit haberi alan aile adeta yıkıldı. 5 aylık asker olan Delimehmetoğlu'nun 2 ay önce dağıtımının, Diyarbakır'da pusuya düşürülen birliğe çıktığı öğrenildi. Şehit Aykut Delimehmetoğlu'nun, facebook'ta yer alan kişisel sayfasında son mesajını 29 Mayıs tarihinde yayınladığı görüldü. Şehit er, saat 14. 08'de yazdığı mesajında şu ifadeleri kullanıyor: "Bir şafaktım askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar oldum. " 

Ne hayalleri vardı hepsinin ne umutları kim bilir. Hepsinin ayrı hikayesi ayrı bir bekleyişi. Kimi evlenecekti belki sevdiği kızla kimi nişanlanacaktı. Kimisi yavrusuna kavuşacaktı teskereyi alınca. Çok  büyük acı yarabbim dayanma sabrı ver.

TEKRAR ALLAH ACILI YÜREKLERE SABIRLAR VERSİN.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN... 

Hiç yorum yok: