Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

28 Ağustos 2011 Pazar

BAYRAM AREFESİNDE DEFNE..

Nazar mı değdi ne?

Birkaç zamandır süren iştah sorununu dişlere yoruyordum ama sanırım yanılıyorum. Bunu bugün doktora gittikten sonra anlayacağız. Çünkü Defne'min dün geceden bu sabaha ateşi yükseliyor ve biz düşürüyoruz. Sahurda uykusundan uyandırıp ılık duş aldırdık, ateş düşürücü şurupta verince rahatlatı tekrar uyudu ama sabah yine yükseldi ateşi. Genel olarak keyfi yerinde. Hatta sabah uğraşlar sonucu şurup veremeyince, bilgisayardan müzik açtık Defne hemen kalkıp yatakta oynamaya başladı. Ama gözleri küçüldü yavrumun hemen. Randevumuzu aldık. Görünürde herhangi bir sorunu yok gibi yemek yeme dışında fakat birşeyler var ki ateş ve iştah sorunu çıktı ortaya. Şüphem, ya boğaz enfeksiyonu yada idrar yolu enfeksiyonu. Uyuyor meleğim şimdi ateşi 38.

Ne zor şey yarabbim canından parçanın canının yanması.  Geceden beri uyku tutmuyor beni. Ya ateşi tekrar yükselirde uyanamazsam diye. Sahur yaptık ezanlar okundu ve saat sabah dokuz ben halen ayaktayım.

En önemlisi kızımın sağlığı tabiki. Ama bugün o kadar çok işim varki. Yarın ramazan bayramı ve Allah nasip ederse Bursa'ya gidicez. Durumlara bakıcaz öncelikle. Defne inşallah düzelirde rahat yolculuk geçiririz. Bugüne kalmış bir sürü ütü, yolculuk için hazırlanacak valiz ve ev işi var beni bekleyen. Hiiiç yapasım yok. Uykusuzum, bitkinim. Ama Defne'min ateşi tekrar yükselmez ise birden enerji depolayabilirim.

İnşallah önemli bir sorun çıkmaz doktor kontrolünde ve hemen iyileşir kızım.

1 yorum:

Deli Anne dedi ki...

geçmiş olsun.. Bizimkiler de hasta hep.. Allah hasarsız şifa nasip etisn. iyi bayramlar:)