Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

4 Ağustos 2011 Perşembe

YARAMAZ AMA ŞİRİN KIZ...

Öncelikle herkese hayırlı cumalar blog dostları....

Bizim kız bu ara evin belli yerlerindeki belli dolaplara takmış durumda. İllaki hergün açılacak içinden birkaç birşey alınıp yerlere atılacak. Korkumsa çekmeceler. Parmaklarını sıkıştıracak diye uyarıyorum yapma etme diye ama nafile.


Hele ki beni bir işe dalmış şekilde görmesin hiç sesi soluğu çıkmıyorsa anlıyorum ki bir yerde bir işler peşinde:) Her çocuk böyle değil midir zaten. Geçenlerde yine aynı bu şekilde mutfakta yemek hazırlığı içerisindeyken fındık kurdu her zamanki dolabın kapağını açmış meyve sularını muhallebilerini taşımaya başlamış içeri.Bunu farkeder farketmez bizimki hemen başladı benden önce söylenmeye. Hatta bunu kameraya çekmiştim ama yükleyemedim öyle komikti ki görmeliydiniz. Benim kızıcağımın farkında aslında biliyor herşeyi yaramaz.

                                              

Birde odasındaki dolabının bir kapısı uğrak yeri, sürekli orda eller. Ayakkabıları hergün çıkarıyor giymeye çalışıyor hatta giyiyor bile.
  

Şimdilik bunlarla sınırlı karıştırma durumumuz. İnşallah salon, yatak odası ,banyo dolaplarına kadar ilerletmez olayı.

Koltuk kenarlarına basıp koltuğa takla atıp çıkmaya çalışmalar, sandalyelere çıkıp oturmalar bazen çıkamayıp düşme tehlikesi atlamalar, banyoda duran lazımlığını  alıp odasına taşımalar, lazımlığının üzerine tabure gibi çıkıp istediği birşeyi çekmeler, karyolasının korkuluklarına kadar bacağını kaldırıp karyolaya çıkmaya çalışmalar ve dahası. Hepsi bir çocuk için yapılması normal şeyler aslında ,bazıları dışında hep gülüyorum zaten yaptıklarına:)  Ama çoğu zamanda söylediğim şeylere uyması sözümü dinlemesi beni şaşırtıyor bu yüzdende hoş görüyorum yaramazlıklarını:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Yerim ben onu minnoşum benim ne güzel çıkmış fotolarda:) Elbisesine bayıldım, bugün ne giyseme gitse en şık seçilirdi heralde:) Ah şu çocukların yaramazlıklarıda olmasa zaten:) Öpüyoruz sizi... NURCAN&ALPER

Unknown dedi ki...

meraklı Minik :)))) Yeni oyuncakları biraz tehlikeliymiş ama zamanla geçer .Hevesini alınca başka şeylere yönelir...Videosunu çok merak ettim :)) Nasıl bıcırıktır kim bilir ?
Anne -kız size bol keyifli günmler dilerim :)

annesiningülü dedi ki...

büyüdü canım, maşallah. Güzellik olmuş çıkmış. Elbise ayrı kendi ayrı güzel :)

Deniz dedi ki...

Çok tatlı maşAllah!:)
www.LensMarket.Com