Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

1 Mart 2012 Perşembe

DEFNE'NİN KARYOLASINA ÇÖZÜM..

Çoook uzun zaman oldu bu korkuluğu yaptıralı ama yine tembellikten bugüne yayınlamak nasipmiş:)

Bizim kız karyolasının içine girmek için kendine yüksek gelen korkuluklarına tırmanıp içine atlıyordu , inmeye çalışırkende biraz zorlanıyordu yükseklikten dolayı, düştü mü düşecek mi endişesi yaşıyorduk bu yüzden.


Gece yada sabaha karşı yanımıza gelmek istediğinde ise mecburen kalkıp almamız gerekiyordu tabiki.
Bu durumu kolaylaştıralım istedik. Gündüz karyolasına daha rahat inip çıksın, uykusundan uyandığında ise yanımıza kendi kalkıp gelebilsin  dedik ve  diğer parmaklık korkuluğunu çıkartıp yerinden bu yarım korkuluğu yaptırdık.

İkeaya da bakmıştık bunun için fakat ordaki korkuluk çok alçaktı, Defne'nin karyolasının yüksekliğine göre.

Çok rahatlattı bu bizi.  Bu kolayca takılıp çıkartılabiliyor. Defne hiç zorlanmadan inip yanımıza gelebililiyor. 
Pratik olması sebebiyle gündüz tamamen çıkartıp akşamları uyumadan önce takıyoruz karyolasına. Belki birilerine bir fikir olabilir.


5 yorum:

ayak izleri-sevgi dedi ki...

çok güzel bi fikir bu... bende dila büyüyünce o deli gibi yatışına uygun birşeyler düşünüyordum. bu gayet uygun.. tşk fikir için..

Esra (Keremimiz) dedi ki...

ben sırf bu yüzden yatağı değiştirecektim iyi oldu bu fikir teşekkürler, aldığınız yere mi yaptırdınız yoksa herhangi bir marangoza mı

Defne Kızın Anası dedi ki...

sevgi hanım defnede aynı kızın gibi çok dengesiz yattığı için bu korumayı biraz uzun yaptırmak zorunda kaldık. iniş çıkış kısmı biraz dar tam totosuna göre:)

sevgili esra bizde yatağı değiştirmeyi düşünmüştük ama mobilyasını aldığımız yere gittik ve ona uygun birşey yapıldı. alığımız yere yapılması daha güvenli oldu gibi çünkü karyolanın şeklini bilip ona göre yaptılar ve herhangi bir sorun yaşamadık o günden bugüne.sevgiler.

Esra (Keremimiz) dedi ki...

teşekkürler.

İkiz Annesi dedi ki...

Güle güle kullansın prenses :)