Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

29 Haziran 2010 Salı

BİRGÜN MÜZİK, BİRGÜN HAMAK KEYFİ....

Bu hafta sonuda her hafta sonu olduğu gibi, dolu dolu 2 gün yaşadık kızımla. Ne mi yaptık? Önce cumartesiyi anlatalım kızımla size.
Cumartesi, babamız işten gelir gelmez attık kendimizi dışarı. Havada çok güzel, ne soğuk ne sıcak. Güneşi sevmeyen biri olarak tam benlikti anlıyacağınız. Uğramadan yapamadığımız, bizim mekanımız diye konuştuğumuz, meydan alışveriş merkezine gittik. Ama yalnız değildik tabiki. Şöyle bir mağzaları gezelim derken, Erol Amca ve Rukiye teyzesiyle karşılaştık kızımın, ayak üstü sohbetten sonra ayrıldık. Meydanda o gün konserden dolayı büyük bir kalabalık vardı. Zor zar kalabalıktan sıyrılıp, cafede oturarak Meltem teyze ve İdil Su ablasını bekledik. Açık hava, bol müzik, kızım, eşim, dostlarımız, bundan güzeli daha ne olabilir ki. Atiye sahnedeydi ve bence çok güzel bir performans göstererek meydanı dolduran kalabalığı coşturdu. Bizde yerimizde dans ettik Defnoş kızımla. Sonrada toplanıp İdil Su ablalarıyla birlikte evimize geldik, sohbete evde devam dedik.

Ve pazar günü.


Çooooook güzeldi. Gerçekten Defne'yle çok rahat ettiğim, hemde bol bol kafa dinlediğim huzurlu bir gündü. Cumartesi akşamından planlar yapıldı.Sabah Bülent, Meltem, Cevat ve İdil Su evlerinden alındı ve babamızın önerisi üzerine, Ömerlide bulunan Arka Bahçe diye güzel bir yere kahvaltıya gittik. Defne çok mutluydu tabiki. Daha kapıdan adımımızı atar atmaz çığlık atmaya başlıyor zaten:) Gittiğimiz yer çok sakin, hafif müzik, doğayla başbaşa kalabiliceğiniz bir yer. Et mangal,kahvaltı yapabiliyosunuz. Kahvaltısını beğenmesemde bol kelebekler içerisinde sohbet, kahkaha ve Defneyi sakinleştiren hamak olması beni çok ama çok mutlu etti. Kocalar arada tavla arada pek kısa süren maçlar yaptılar ve bizden geçmiş diyerek kızlarıyla oynamayı ve gazete okumayı tercih ettiler. Tam kahvaltının ortasında üzerimizden geçen yağmur bulutu serinletti biraz havayı ama bizim keyfimizi bozamadı. Atlar, tavşanlar, kelebekler, tırtıllar:) herşey doğal. İyiki varmış dediğim hamaklar, belkide beni rahatlatan tek şeydi. Gider gitmez iki pış pışta uyudu kızım. İdil Su ablasıyla yan yana yatmak istesede ablası pek hoş karşılamadı durumu, sanırım azcıkta olsa kıskançlık var mavişte. Ama ben illaki beraber foto çekicem diye zor zar yanyana getirdim minikleri. Gerçi ablası miniklikten çoktan çıktı.


Defne ilkleri yaşadı bu pazar. Hamakta bol bol uyudu, kelebekleri gördü ve ayaklardan çorapları çıkardı annesi toprağa, çimene bastı. Eve dönüşümüzde ise pazara girdi. Meyvelere, sebzelere pazarcı amcalarına çığlıklar attı. Evimize girer girmez banyosunu yapıp mışıl mışıl uykulara daldı miniğim.

Canım dostum Meltem'e, kuzusu İdil'e, eşine, kardeşine, eşime ve güzeller güzeli kızıma yaşattıkları bu iki gün için teşekkür ediyorum.

İşte hafta sonundan fotolar,


6 yorum:

nuralp dedi ki...

NE GÜZEL BİR GÜN OLMUŞ... EN ÇOKTA SENİN ADINA SEVİNDİM ARKADAŞIM. ÖZELLİKLE ANNE OLDUKTAN SONRA BÖYLE DEĞİŞİK ORTAMLARDA KAFA DİNLEMEK İNSANA ÇOKİYİ GELİYOR...:))

Adsız dedi ki...

Canım Dostum Beyhan; asıl biz teşekkür ederiz böyle güzel bir gün geçirdiğimiz için...Anılara bir çizgi daha eklendi bu gün sayesinde ...Minik kuş defne joy baya keyif aldı hamaktan tabiki benim kuzumda...(pek birlikte olmayı sevmesede) tekrardan böyle güzel bir günde buluşmak dileğiyle....
Sevgiler
Meltem

Defne Kızın Anası dedi ki...

vallahi çok haklısın nurcan.çok iyi geldi.öptük sizi.

melto dostum dileklerimiz hep bir. öpüyoruz

Işıl dedi ki...

ohh sefa olsun

annesiningülü dedi ki...

güzel bir pazar olmuş
bebekler için hamak harika oluyor :D
allah bağışlasın kızınızı çok tatlı, gül yüzlü :)

Defne Kızın Anası dedi ki...

hoşgeldiniz bahar ve kızı yağmur. çok teşekkür ederim.