Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

16 Şubat 2010 Salı

GÜNÜMÜZDÜ KUTLADIK:)


Her 14 şubatta o gün gelir aklıma, birbirimizi ilk gördüğümüz ilk sohbet edip gezdiğimiz. Bu yüzdendir ki bugünün ayrı bir önemi vardır benim hayatımda.

Evliliğimizin ilk yılı haricinde, her sevgililer gününü arkadaşlarımızla beraber kutluyoruz. Kahkahaların, eğlencenin, muhabbetin bol olduğu masamız bu yılda süperdi. Rukiye arkadaşımında bloğunda belirttiği gibi fasıl kısmı fena etkiledi hepimizi:) Her ne kadar eğlenme özürlü olsamda, sonrası harikaydı. Yanımda sevdiğim insan, etrafımda dostlarımız daha ne diyebilirimki.

Minik kızım evde babaanne ve dedesiyle kutladı sevgililer gününü:) Of ne zormuş onsuz dışarıda olmak, sürekli aklım evde, gözüm telefondaydı. Akşama doğru babaannesiyle birlikte yıkadık Defnoş kızımı, uslu dursun uyusun biz eve dönene kadar diye. Aynende öyle olmuş uyumuş, hiç üzmemiş dedesiyle babaannesini. Yine kocaman bir aferin ve öpücük kazandı bizden.
2011 yılının14 şubatında yine sağlıkla çocuklarımızla hepberaber olmak nasip olur inşallah.

4 yorum:

birsence dedi ki...

canım benim Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah...hep gülün eğlenin...arada gezmeye çıkınca defneyi banada bırak seveyim azıcık:)))
öpüyorum canım ikinizide...kocaman hemde...

Defne Kızın Anası dedi ki...

amin Birsencim çok teşekkür ederim.yakın olsak defnoşu tabiki sanada getirirdim:)bizde seni öptük

uğur böceklerim dedi ki...

uzun ve sağlıklı ömrümüzde hep beraber bol bol eğleniriz inşallah Beyhancım ama fasılsız:)))

Adsız dedi ki...

Sevgili Beyho dostum umarım herşey dilediğimiz gibi güzel olur hayatta ve her daim şen oluruz böyle...

Meltem