Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

28 Temmuz 2010 Çarşamba

BEBEĞİ OLANLARA, OLACAKLARA TAVSİYE.....


Bence, her evde daha doğrusu her bebekli anne babanın elinde bulunması gerekli iki kitapla tanıştırmak istiyorum sizi.



İlk olarak mutaka alınmalı diye düşündüğüm ve sevgili arkadaşım Rukiye'nin daha hamileyken bana hediye etmiş olduğu Modern Bebek Bakımı adlı kitap. İçerisindeki tüm bilgileri Rukiye'nin güzel kızlarının doktoru Dr. Erhan Ateş'in yazmış olduğu şahane bir kitap. Doğum anından bebeğinizin 12. ayına kadar, kafanıza takılabilecek herşey var içinde. Ben en ufak bir sorunda yada öğrenmek istediğim bir bilgide açıp bakıyorum ve aradığımı bulabiliyorum. Beslenmeden, hastalığa, aylık gelişimden, aşılara, uyarılarla, önerilerle dolu bir kitap. Herkese tavsiye ediyorum. Elimin altında, yatağımın baş ucunda duruyor benim. Rukiye'cim burdan tekrar teşekkür ediyorum canım.



İkinci olarakta, akıllı bebekler akademisi, sevgili arkadaşım Ekim'den almış olduğum bir kitap. Doğum öncesi ile 3 yaş arasındaki dönem öncelikli olmak kaydıyla , okul öncesine yönelik bir beyin ve çoklu zeka geliştirme programı sunuyor biz anne babalara. Bebeklerinizle aylarına göre, gelişimlerini etkileyecek , zevkle oynayabiliceğiniz oyunlar yer alıyor içerisinde. Zaman buldukça Defney'le bizde uyguluyoruz. Ekim teyzeyede burdan teşekkürler.

4 yorum:

eslemce dedi ki...

:):) güzel yardımcılar:):)

Selcen dedi ki...

ayy defneyle beroş aynı ayda doğmuşlar ne güzel ne güzel :)
ABAyı ben de edindim oyunları falan ananesi he uyguluyordu ben sözel zeka geliştirme programına başladım ama bazı günler gösteremiyorum kelimeleri akşam eve gidince yetişmiyor bi de dikkatini veremiyor 25 kelimeye sanki siz başladınızmı

Defne Kızın Anası dedi ki...

aynen eslemce:))

selcen hoşgeldiniz. Maşallah berayda çok tatlı. Defnede aynı oturtuyorum yanıma yada karşıma bir uygulama esnasında anlatıyorum bak bunu yapıcaz şimdi diye sırıtıp kaçıyor:) kelimelere başladım daha.

uğur böceklerim dedi ki...

rica ederiz beyhancım..