Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

23 Temmuz 2010 Cuma

TATİL İSTİYORUM....


Bu kedicik gibi, deniz kenarında ama gölgede serin serin yayılıp yatmak, gözlerimi kapatmak, dinlenmek istiyorum. Artık çok mu zor bu hayalim? Yani uzanmak, uyumak ve dinlenmek. Olsun ben yine de istiyorum.
Beni bilenler bilir, hiç sevmem yazı, güneşi, sıcağı. İlkbahar yada sonbahar benim mevsimim. Suyu severim, denizi. Kim sevmez ki. Her sene gittiğimiz ve çektiğimiz fotoğraflarımıza bakarken buldum bu resmi bugün. Kediciği kıskanarak, ohhh dedim keyfe bak kebap:)) Geçen yıl hamile oluşumdan dolayı kısa bir Ağva tatili yapmıştık o da güzeldi ama ııh ben öncekilerden istiyorum.
Ama minicik, küçücük bir sorunumuz var. Nedir derseniz, benim melek kızım Defnoşum. İşte bu yüzden bu sene tatil planı yapamaz oldum. Düşünmesi bile yoruyor beni gerçekten. Evde herşeyin elimin altında oluşu, Defne'nin özgürce yerlerde emekleyip yuvarlanması, kucakta ve arabasında sıkılan hareketli bir bebek olması varken ben nasıl tatil yapabilirim ki diyorum. Herkes, gidin en rahat rahat tatiliniz olur diyor. Ama ben korkuyorum. Hareketli olması bir yana beslenmesi nasıl olur ki? Denizle tanışmasınıda çok istiyorum. Minicik ayaklarını şap şap suya soksun, kumla oynasın. Bilmiyorum. Zamanda daralıyor. Ramazan ayı yakın.
Haa birde kocamaaaan bir bavul hazırlamak lazım. Ki ben bu konuda abartmayı çok severim. Kısa yolculuklarımızda bile evde ne varsa doldururuken çantama, böyle bir ihtimalde neler yaparım bilemiyorum:))
Bakalım karar verirde bir yerlere gidebilirsek sizlere danışacak çok şeyim olacak. Aslında şanslıyım bir yönden. Tüm yakın arkadaşlarımızın çocukları var ve hepsi bu dönemden geçtiler. Onların başını ağrıtabilirim böyle giderse.

10 yorum:

istebudurhayat dedi ki...

B E N D E E E E E E E E E E

Işıl dedi ki...

kım ıstemezzzzz

mintinin dünyası dedi ki...

ben de çok istiyorum arkadaşım.ama malesef arabamız yok bizim.arabasız da bebeğimle çok zor olur.gidersen oto kiralarız sanırım.bizimki de mullakta,bakalım.

mintinin dünyası dedi ki...

ben de çok istiyorum arkadaşım.ama arabamız yok malesef...bu nedenle bebeğimizle zor olur diye düşünüyoruz.kafamızda henüz belirmedi ama gidecek olursak oto kiralarız sanırım...bizimki de muallakta yani.sevgiler...

eslemce dedi ki...

Canım aynı sıkıntı bende de var.ama galiba biz gözümüzde büyütüyoruz...Yani öyle bir okudumki yazını sanki kafamdan gecenleri dökmüşsün satırlara:):)
Tatil için yanıp tutuşuyorum,ama çok sıcakları sevmiyorum.Şöyle havuzlu mavuzlu tatil köyü olsa hmmm...eşya meşya hazırlamak,he bu yıl bide çocuk var,daha fazla bavulll...offff otelde gece sıcak su bulabilirmiyim?? mama yapabilirmiyim??? hay Allah ramazanda geldi derken...millet tatilini yaptıda geliyo bile..hemde biri eşikte biri beşikte:):)::)
Sabah arkadaşın facede baktım resimlere.Taaa bozdumlara gitmişler,8 aylık bebekle,hiçte sıkıntılı görünmüyorlar...
offf fazla uzun bir yorum oldu...ama biz zaten kafamızın içindede herşeyi büyütenler diyilmiyiz.Yorum çok olmuş ne olaki:):)
sevgiler tatlım

Defne Kızın Anası dedi ki...

inci arkadaşım sen bu halinle az otur bakalım:)

ışıl evet kim istemezki yan gelip yatmayı:)

minti canım inşallah herşey düşündüğümüz kadar zor olmaz.tabiki önce gitmeyi planlarsak:)

eslemce hoşgeldin. çoğu annenin düşünceleri böyle sanırım. ama çoğu annede çok rahat gidip geliyor ne dersin bizde rahat olabilirmiyiz biracık:)

KEO dedi ki...

dedim ben sana en rahat tatilin olacak bak;) valizi biraz azaltmaya bak yeter;) biz gitmeden 1 gün önce belim tutulmuştu ama iptal edememiştik biliyorsun.ben bile o halde gittiysem düşün yani:) rahat ol...

Defne Kızın Anası dedi ki...

ekimcim sizin önerileriniz benim için çok önemli. bakalım artık.

öptük sizi

ece ve annesi dedi ki...

herşey dahilde hiç problem yok.sebze çorbaları bebe bisküvilerine kadar bir de diyet menüdeki haşlamalardan faydalanabilirsin .
tek gereken cam rende...bunuda yazmayı unutmuşum tatil notlarına ben bi güncelleyim o yazıyı : ) ) bol bol portakal içti ece
sadece askılı elbiseler ve çıtlı bodyler,ilaçlar,güneş koruyucu yeter: ))

Defne Kızın Anası dedi ki...

çok teşekkürler ecece. not ettim hepsini