Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

9 Temmuz 2010 Cuma

TÜM SEVDİKLERİMLE GEÇEN HAFTA......



Merhaba herkese, hayırlı cumalar olsun cümlemize.


Bir süre uzak kaldım blogumdan. Nedenini belirtmiştim ve misafir ağırlama zamanı geldi demiştim. Yoğun, yorucu ama bir o kadar da güzel 2 hafta geçirdim. Ailem, bütün sevdiklerim yanımdaydı. İlk önce kızımın büyük ablaları sonrasında teyzesi ve Berra ablası, eniştesi, yengesi geldiler. Onlarından ardından anneanne, dede, Kevser yenge ve Sezen ablası ve büyük anneannesi. Siz düşünün bunca kalabalık ve biz. Kimisi mutfakta birşeyler hazırlar, kimisi Defnoş'la oynar, kimisi çocuğuna bağırır ben de bu koşuşturma içerisinde, yaşadığım mutluluğu her seferinde attığım kahkahalarla gösterdim. Evim düğünümüzden bu yana belkide ilk defa bu kadar kalabalık oluyordu. Evet yorucu oluyor fakat etrafımda olan insanlar canlarım ve hep yanlarında olmak istediklerim. Geceleri yaptığımız sohbetler, gün içerisinde yaşadığımız yorgunluğu hepimize unutturuyordu. Defne ise çok mutluydu yine. Kucaktan kucağa, bir ablasından teyzesine, yengeden dedeye gezdi gülücükler saçarak.


Bu kalabalığın asıl sebebi var, kızıma bebek mevlüdü yapamamıştım. Kışın doğduğu için ve domuz gribi yaygarasından dolayı ertelemiştim hep. Geçenki Bursa ziyaretimiz sonucunda yaptığımız planlarla 6 temmuz uygundur dedik ve karar verdik. Herkes Defnoş için toplandı anlıyacağınız. Bunu ayrı bir konu olarak yazacağım. Kısadan geçmek istemem:)


Günler geçti ve herkes yavaş yavaş dağıldı. Biz yine kaldık yalnız. En kötüsü bu oluyor işte. Önce babam, annem yengemler gittiler. Dün sabahta ablamı, kızlarını ve teyzemin kızı Zeynep'i yolcu ettik. Çok ağır geldi bu ayrılık. Alışıyorum ve yalnız kalıyorum. Gerçi bir süre sonrada yalnızlığa alışıyorum. Anlatılması güç duygular yaşıyor insan. İki gündür aptal gibiyim bu yüzden. Daha birkaç gün öncesinde ev dolup taşarken şimdi çıt çıkmıyor Defne dışında. Suskunum, ağzımı açmak iki kelime konuşmak bile istemiyor canım. Ama güzel şeyler bunlar, böyle ayrılıklar olsun hayatımızda diyorum sonradan.


Bundan sonra arayı uzatmak yok onlar gitti ama en yakın zamanda ben Bursa'da olacağım inşallah. Hepinizi çok ama çok seviyorum.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz de seni çoooo..k seviyoruzz güzel teyzeemm beniimm :) biran önce gelin haydii bekliyoruzz :))

Defne Kızın Anası dedi ki...

tamam küçk teyzesi en yakın zamanda